Šioje svetainėje naudojami slapukai. Sutikdami naudoti slapukus galėsite patogiau naršyti mūsų svetainėje. Privatumo politika Nesutinku Sutinku

Vyresnieji teisininkai

Raminta Stravinskaitė turi plačią patirtį konsultuojant Lietuvos ir užsienio klientus įvairiais Lietuvos teisės klausimais. Daugiausia konsultuoja informacinių technologijų, žiniasklaidos, duomenų apsaugos, intelektinės nuosavybės teisės srityse.

Išsilavinimas

2006-2011 Vilniaus universiteto Teisės fakultetas, teisės magistro laipsnis

Narystė

  • Tarptautinės technologijų teisės asociacija (ITechLaw), atstovė Lietuvai ir Baltijos regionui, Centrinės ir Rytų Europos narystės komiteto ko-pirmininkė

  • Bendrovių ir institucijų teisininkų asociacija (B.I.T.A).

 

Kalbos

Lietuvių, anglų, rusų

 

Kita

„The Legal 500“ rekomenduojama  technologijų, žiniasklaidos ir komunikacijų teisės ekspertė

Publikacijos / Naujienos

Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas: „namų darbai“ verslui

Saugesnės ir patikimesnės elektroninės operacijos tarp Europos Sąjungos valstybių

Ką apie asmens duomenų apsaugos reformą turi žinoti įmonės, veikiančios tarptautiniu mastu

Ar sudarant darbo sutartį galima laisvai pasirinkti, kurios valstybės teisę taikyti?

R. Stravinskaitė. Kas atsakingas už bepiločio orlaivio sukeltą žalą ir nuostolius?

Valstybės institucijų informaciją planuojama kelti į „debesis“

EŽTT: naujienų portalai gali būti atsakingi už lankytojų komentarus

Europos skaitmeninės rinkos greitai susilies į vieną

Naudojimasis internetu darbo vietoje: kaip kontroliuoti darbuotojus nepažeidžiant įstatymų?

Įsigaliojo nauja Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo redakcija

Asmens buvimo vietos duomenys: kaip juos rinkti nepažeidžiant įstatymų

Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas: ką būtina atlikti ir žinoti

Asmens duomenų tvarkymas tiesioginės rinkodaros ir lojalumo programos tikslais: kokie pažeidimai daromi dažniausiai ir kaip jų išvengti

Pasiektas susitarimas dėl Europos Sąjungos prekių ženklų reformos

Kaip tvarkyti vietos nustatymo įrenginių renkamus asmens duomenis?

Darbdavys tave stebi

Patvirtintose gairėse asmens duomenų tvarkytojams ir valdytojams – minimalūs reikalavimai

„TerraLex“ tarptautinis autorių teisių vadovas 2017“

„The Legal 500“ reitingai: GLIMSTEDT - tarp geriausių advokatų kontorų

Kaip tinkamai pasirengti dokumentus pagal BDAR reikalavimus: interaktyvus seminaras ir dokumentų projektai jūsų įmonei

R. Stravinskaitė skaitė pranešimą konferencijoje „Technopelnas“

GLIMSTEDT konsultavo UAB „Asseco Lietuva“ įsigyjant UAB „Saikas“

GLIMSTEDT prisijungė prie Duomenų apsaugos pareigūnų asociacijos

Sudaryti darbo tarybos rinkimų komisiją reikia iki sausio 1 dienos

Suskleisti Daugiau


Kontaktai

Jogailos 4, 01116 Vilnius
Telefonas: +370 5 2690 700